Hvordan åbner jeg kontrolpanelet med mit login?

For at få adgang til dit kontrolpanel, for en af dine domæner, skal du gøre følgende:

1. Skriv: http://www.domæne.dk/cpanel i adresse feltet i din foretrukne webbrowser.
    - Du kan også skrive http://serverip/cpanel, hvis dit domæne ikke allerede er aktivt peget over til os. Indsæt dit cPanel brugernavn i feltet ”Brugernavn”. (Du finder server IP i dit velkomstbrev.)
  2. Indsæt dit password i feltet ”kodeord”.
  3. Klik ”Login”.

OSB: Din CPANEL adgangskode er ikke din kundecenter kode fra https://my.rivethosting.com - Du kan vælge din adgangskode til CPANEL ved at tilgå "Mine produkter" i venstre menuen i kundecenteret, derefter klik på "Adgangskoder & Information" ud for dit webhotel, og til sidst klik på "Skift CPANEL adgangskode" i toppen af venstre menu.