Hvordan skifter jeg koden til cPanel?

Du kan skifte koden til CPANEL kontrolpanel ved at logge ind i kundecenteret på https://my.rivethosting.com

Derefter klik på den grønne knap "Adgangskoder & Information" ud for dit webhotel i boksen "Dine aktive produkter".

Dernæst klik på "Skift CPANEL adgangskode" i toppen af venstre menu.

Du kan også tilgå denne side fra "Mine produkter" i venstre menuen, og derefter klikke på "Adgangskoder & Infomation" ud for dit webhotel. Og derefter klikke på "Skift CPANEL adgangskode" i toppen af venstre menu.