Sådan finder du dine webhotel detaljer og login oplysninger til CPANEL, FTP og MySQL

Hvis du ikke kan finde den første mail med "Webhotel detaljer" sendt ved oprettelse af dit webhotel, så kan du altid tilgå disse detaljer via Kundecenter.

For at tilgå dine login oplysninger til CPANEL, FTP, MySQL, mailserver, så kan du via Dashboard i kundecenter tilgå dem via den grå knap der hedder "Produkt detaljer", eller via Menuen til venstre > Mine produkter > Produkt detaljer.

Fra siden Produkt detaljer, kan du se oplysninger om hvordan du logger ind på diverse tjenester og hvordan du skifter din kode til CPANEL/FTP.

For at rette kode til emailkonti, mysql databaser og ekstra FTP konti, så skal du logge ind i CPANEL kontrolpanel.

Du kan logge ind i CPANEL kontrolpanel fra Dashboard i kundecenter ved at klikke på den orange knap med navnet "Log på CPANEL kontrolpanel", eller via Menuen til venstre > Mine produkter > Produkt detaljer > Log på CPANEL kontrolpanel.